Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jön a Michael Jackson film

2009.07.20. 12:35 koimbra Szólj hozzá!

Néhány hete elhunyt (vagy gyilkosság áldozata lett?) Michael Jackson. Személy szerint abban a pillanatban nagyobb összegben mertem volna fogadni, hogy hamarosan film is készül róla. Be lehet mutatni az életét, esetleg pályafutását kalandosan felvázolni, meg mondjuk néhány dokumentumfilmet is össze lehet dobni a témában. Nos nem kellett sokat rá várni, befutott a hír, hogy film készül Jacksonról.

A Sony Pictures 50 millió dollárt fog kiperkálni az AEG Entertainmentnek, ugyanis az rendelkezik a Jackson londoni koncertjének az előkészületeiről 80 órás videóanyaggal és ezt is szeretnék felhasználni a filmhez. Ezen kívül legalább három klasszikus klipet is beletennének a produkcióba, beleértve a Thriller alternatív változatát is.

Úgy tűnik Kenny Ortega dirigálhatja a filmet, az ő nevéhez fűződik a Szerelmes hangjegyek trilógia is. A Sony azt tervezi, hogy még 2010 előtt bemutatja az alkotást.

Egyébként a Fox, az Universal, a Paramount és a Relativity is meg akarta csinálni a filmet, de a Sony Music Entertainment birtokolja Jackson dalainak a jogait.

Címkék: miújság this is it

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr971256380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása