Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Sam Raimi rendezi a World of Warcraft filmet

2009.07.22. 10:10 koimbra 6 komment

Tervezgetik már egy ideje a World of Warcraft mozifilmet. A játék gyártója, a Blizzard nem engedte csak úgy oda a jogokat másnak, maga felügyeli majd a produkciót, a Legendary Pictures pedig elkészítheti a filmet. Tavaly a Wrath of the Lich King kiegészítő kapcsán jött némi infomorzsa, miszerint jelenleg is keresik a forgatókönyvírót és egy megfelelő rendezőt, az is kiderült, hogy élőszereplős lesz majd az alkotás. Megnyugtattak mindenkit, hogy Uwe Boll nem szerepel a lehetséges rendezők listáján, annak ellenére, hogy Boll szerint maga lenne a legalkalmasabb erre a posztra, el is ment a Blizzardhoz, de kitessékelték az ajtón.

Ma kiderült ki dirigálhatja a filmet. A Gonosz halott és a Pókember trilógiát jegyző Sam Raimi ülhet majd bele a rendezői székbe, előtte azonban még elkészíti a Hálószövő negyedik kalandját is, aztán neiugrik a WoW-nak. Ez azt jelenti, hogy 2012-2013 előtt semmiképpen sem láthatjuk a filmet. A Warner stúdió pedig beszállt a film finanszírozásába, Charles Roven, A sötét lovag producere pedig szintén edélzeten van.

Korábban azt mondták, hogy egy Zack Snyder (300) vagy Christopher Nolan (A sötét lovag) kaliberű rendezőt keresnek. Személy szerint nem örülök Raiminek, a Pókember eddig három része is totálisan rossz volt, meg sem közelítette a képregény hangulatát, elcseszte rendesen.

Végezetül ezt az indexes videót érdemes végignézni.

Címkék: wow miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr811260475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tackle · http://tackle.blog.hu 2009.07.22. 10:42:19

Azzal az indexes videóval csupán annyi a baj, hogy a "riporter" azt sem tudja hogy miről készít riportot.. meginterjúvolni valakit, folyamatosan, aki azt sem tudja, hogy miről van szó, enyhén gáz...

Vészmadár · http://foxhole.blog.hu 2009.07.22. 11:22:36

"WratH of the Leach King"...izé, az Lich King lesz szerintem, Koimbra.:-)
Az, hogy a Blizzard felügyeli, reményre ad okot. Raimi személye viszont komolyan aggasztó. Mikor volt utoljára igazán szórakoztató filmje? Ajjaj...már eszembe sem jut...:-)
El fogja cseszni, érzem:(

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.07.22. 11:40:41

@Vészmadár: Jaja, Lich:)
Raimitől én se láttam már egy ideje jó filmet. Nem örülök egyáltalán a személyének.

Addict · http://www.noisefreaks.com 2009.07.22. 12:34:28

Csatlakozom, sztem se volt jó a Pókember 1-3, véleményem szerint a színvonal egyre esett a trilógia során.

Elanor_ 2009.07.22. 12:49:35

a producerek a sok Xénia meg Hercules epizód miatt gondolták azt, hogy konyít a fantasyhoz. :D Hát pedig nem. :S

Shyllard 2009.07.22. 19:03:54

Raimi-nél sokkal jobb lett volna Nolan, vagy Snyder. A Pókember filmek utáltatták meg velem pókembert. Pedig addig imádtam a mesét is, meg a képregényt is. :(
süti beállítások módosítása