Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Wan rendezi a Castlevaniát

2009.07.23. 10:42 koimbra Szólj hozzá!

Elég régóta be van már tervezve a Castlevania film. Akinek ismerős a cím ne lepődjön meg, egy igen népszerű számítógépes játék volt anno. Paul W.S. Anderson írta a moziverzió forgatókönyvét, egy ideig ő melegíthette a rendezői széket, majd mikor kiszállt onnan Sylvain White (Örökké tudom mit tettél tavaly nyáron) süppedhetett bele. Ám a forgatás csak nem akart indulni, nem is tűnt úgy, hogy bele akarnának kezdeni. White nem is oly rég vágott bele a Losersbe, a Castlevania szekere pedig egyből lendületet kapott (talán fellélegeztek a stúdiónál, hogy White már mást csinál).

James Wan, a Fűrész, a Halálos hallgatás és a Death Sentence rendezője lépett a képbe, Anderson forgatókönyvét átírja, aztán ha minden jól megy le is dirigálja a produkciót. "Csak most kezdtem el dolgozni ezen a projekten, nagyon korai fázisban vagyunk még, de nagyon rajta vagyok az ügyön, a producereknek pedig tetszenek az eddigi ötleteim a filmmel kapcsolatoban."-mondta Wan, aki többek között még a gótikus sztorivonalat, a fantasyt és az animekinézetű szereplőket emlegetett. A történet a Dracula és a vámpírölő Belmond család küzdelmét fogja elmesélni.

És hogy végre úgy nézzen ki a dolog, mintha történne is valami egy teaser posztert is bemutattak.


Címkék: miújság játékból film castlevania

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr561262562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása