Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Rodriguez helyett Robert Luketic rendezi a Barbarellát

2009.08.07. 10:04 koimbra Szólj hozzá!

Joe Gazzam írhatja a Barbarella újragondolt verziójának a forgatókönyvet. A direktor pedig Robert Luketic lehet és a producer pedig Dino De Laurentiis és Martha De Laurentiis lesz.

Eredetileg Robert Rodriguez láthatott volna hozzá a forgatásnak, a főszerepre pedig Rose McGowant szemelte ki, a forgatókönyvet pedig Neal Purvis és Robert Wade írták. Ám Rodriguez végül bedobta a törülközőt, mivel a felvételek Németországban zajlottak volna, így pedig hónapokig nem láthatta volna a családját. Valószínűleg ezek után McGowant is lecserélik, mivel egyedül csak Rodriguez akarta őt annyira a címszerepre.

Az 1968-es filmben a főszereplő Jane Fonda volt, a képregényen alapuló produkció a 40. században játszódott. Ebben Barbarella szövetkezik egy angyallal annak érdekében, hogy ne kerüljön rossz kezekbe egy sugárfegyver. Az alkotás egyik leghíresebb és legtöbbet emlegetett jelenete, mikor Fonda a légüres térben sztriptízel.

Címkék: remake barbarella

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr621294215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása