Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Lego: A film

2009.08.12. 10:45 koimbra Szólj hozzá!

Nekem gyerekkoromban még nem volt számítógépem, mit csináltam a képernyő bámulása helyett? Nos legóztam, felépítettem épületeket, várakat, majd lebontottam őket és újra összeraktam a legodarabkákat. Nekem ez jut először a legóról eszembe, de azért nem ragadt itt le cég, készített számítógépes játékokat is (pl. Lego Star Wars, Lego Batman) Eljött azonban az idő, hogy a nagyvásznon is láthassuk a LEGO logót.

Persze az évek során azért voltak kísérletek arra, hogy egy rendes mozifilmet láthassuk a legóról, sok producer és rendező próbált összehozni valamit, de csak a Bionicle animációs filmekből lett valami, de a fejesek a Transformers és a G.I. Joe sikere után meggondolták magukat.

A tervezett mozi egy akció-kalandfilm lesz a LEGO világában, legalábbis így jellemezték. A történetről nem árultak el sokat, jelenleg annyit lehet tudni, hogy egy animácós-élőszereplős egyveleget képzelnek el. A forgatókönyvet Dan és Kevin Hageman írják, Dan Lin (Sherlock Holmes) pedig a producere lesz az alkotásnak.

Címkék: lego miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr941304535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása