Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Új kép A barlang második részéből

2009.08.16. 13:32 koimbra 3 komment

Hamarosan befut A barlang második része, jó néhány ember szerint az első eléggé fosatós, izgalmas film volt. A második felvonásban az a lány, aki az első végén kijutott a barlangból visszamegy társaiért, hogy kiszabadítsa őket. Neil Marshall direktor ezúttal csak producerként vesz részt.

Címkék: képben the descent

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr571312842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tipca 2009.08.16. 15:12:03

Már csak azért is kíváncsi leszek erre a filmre, mert 1: az én verziómban a csaj csak álmodta, hogy kijutott, igazából a barlangban volt még (csak az amcsik kapták a "a főhősnő megmenekül" cukormázas heppiendet), illetve 2: nem nagyon van kit megmenteni, mivel ha jól emlékszem, egy kivételével mindenkit láttunk meghalni (a főszereplőn kívül), annak az egynek meg csákány volt a lábában, és körbevették a szörnyecskék. viszont tényleg fosatós volt, úgyhogy mindenképpen nézős a Barlang 2. :)

RenHoek 2009.08.16. 20:19:14

Szerintem az első rész befejezése elég egyértelmű volt. Az utolsó csaj sem jutott ki a barlangból.
Persze vitatkozni lehet a dolgon, hiszen Bobifiú halálát is csak álmodta Pamelaasszony...

Tipca 2009.08.17. 16:14:53

@RenHoek: az amcsiknak nem volt ilyen egyértelmű, mert nekik nem volt az utolsó jelenet, mikor látjuk, hogy a csaj még a barlangban van, és a lányáról meg a zsülinapi tortáról vízionál. Amerikában kijut, a kocsiban rókázik, frászt hozzák az emberre, mint amit mi is láttunk, aztán stáblista. ergo amcsiban a csaj kijutott.
süti beállítások módosítása