Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jön a harmadik X-Akták film

2009.08.24. 11:09 koimbra 2 komment

Az X-Akták széria fénykorában készült egy mozifilm  a sorozatról, ami szépen muzsikált a filmszínházakban, 189 millió dollárt hozott a kasszáknál. Tavaly jött el a második film, ami konkrétan rettenetesen rossz volt, Amerikában ugyan megbukott, de a 30 milliós alkotás világszerte összesen 68 milliót szedett össze.

Nagyon úgy tűnik, hogy el fog készült a harmadik mozis kaland is, ennek forgatásához 2012-ben fognak hozzákezdeni, Gillian Anderson pedig máris jelezte, hogy rá lehet számítani, ami nem is csoda, hiszen az X-Aktákon kívül nem sok sikert ért el a filmvilágban. Máris szárnyra kaptak a pletykák, úgy hírlik a harmadik film reboot lenne, azaz újrakezdenék az egészet, aminek szerintem marhára nem lenne semmi értelme.

 


Címkék: miújság x aktak

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr451334374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pistu 2009.08.24. 11:41:38

Eddig nem úgy volt hogy a 2012-ben bekövetkező alien-invázióról fog szólni, amit a sorozat mitológiai részeiben felvázoltak?

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.08.24. 12:04:22

Most már rebootról beszélnek. De még van 2,5-3 év mire elkezdik forgatni, addig rengeteg pletyka fog jönni, akárcsak a Batman esetében.
süti beállítások módosítása