Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A tükrök megint terrorizálnak

2009.08.28. 15:43 koimbra Szólj hozzá!

A Bloody-Disgusting oldal úgy tudja, hogy a Fox stúdió folytatná a 2008-ban bemutatott Tükrök horrort. Matt Venne (Fear Itself, Masters of Horror sorozatok, Fehér zaj 2) már végzett is a forgatókönyvvel. Azt még nem tudni, hogy mi a sequel története és, hogy az első rész főszereplője (Kiefer Sutherland) vagy rendezője (Alexandre Aja) vissza fog-e térni. Ha Aja nem vállalja a rendezést, akkor elképzelhető, hogy a folytatás elkerüli a mozikat és csak a tékákban lesz fellelhető.

A Tükrök a koreai  Into the Mirror alkotás remake-je volt, a 35 millió dolláros produkció Amerikában megbukott, csak 30,7 milliót szedett össze a mozikban, a nemzetközi bevételekkel együtt azonban összesen 77,4 milliót hozott a film.

Címkék: miújság sequel mirror 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr641344386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása