Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Képek a Nine-ból

2009.09.02. 19:00 koimbra Szólj hozzá!

Néhány képet láthattok alább a Rob Marhsall új renezéséből, a Nine-ból. Marshallnak már van tapasztalata a musicalek terén, néhány éve ő készítette az Oscar-díjas Chicago-t. A film főszereplői között találjuk Day-Lewis, Marion Cotillard, Penelope Cruz, Nicole Kidman, Judi Dench, Kate Hudson, Stacy Ferguson és Sophia Loren nevét.

A sztori középpontjában a világ egyik leghíresebb filmrendezője Guido Contini (Day-Lewis) áll, aki éppen alkotói és magánéleti válságban szenved. A rendező nyolc nő között próbálja rendbetenni az életét. Feleségét Cotillard alakítja, szeretője Cruz lesz, a múzsáját Kidman játssza, bizalmasát és jelmeztervezőjét Dench formálja meg. Kate Hudson egy fiatal amerikai divatújságírót testesít meg, Loren pedig Lewis anyja lesz, Ferguson pedig egy szajha lesz. Előzetes erre.

Címkék: képben nine

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr271355969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása