Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Mortensen visszavonul

2009.09.09. 13:10 koimbra Szólj hozzá!

Viggo Mortensen még áprilisban beszélt arról, hogy vissza fog vonulni a filmezéstől, mivel úgy érzi a sok utazgatás csak árt az egészségének, a filmjeit is rengeteg helyen kell reklámozni. Eltelt jó néhány hónap, azóta nem hozta a színész újra szóba ezt a dolgot, a rajongói fel is lélegezhettek, remélhették/remélhettük, hogy Mortensen csak rossz kedvében mondta ezt.


Ám a Men's Journal magazinban a színész megerősítette a korábbi nyilatkozatát: "Jelenleg nem tervezem, hogy még egy filmben szerepeljek. Nem tudom mi lesz, majd egy idő után meglátjuk, hogy érzem magam, de most nem mondok igent semmilyen felkérésre." -mondta Mortensen.

Az aktor jelenleg a The Road apokaliptikus produkcióban játszik, a Velencei Filmfesztiválon már bemutatták, Amerikában októberben mutatják be, a magyar bemutatóról még nincs információ. Korábban David Cronenberg azt mondta, hogy számít a színészre az Eastern Promises - Gyilkos ígéretek folytatásában és úgy volt, hogy a Hobbitban is feltűnik. Ezen kívül a A Wing and a Prayer produkcióval jött még szóba a neve.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr131370882

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása