Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Még egy előzetes a Black Dynamite-nak

2009.09.10. 11:50 koimbra 2 komment

A sztori az 1970-es években játszódik, a történet középpontjában pedig az akciólegenda Black Dynamite áll.  Mikor a The Man elnevezésre hallgató ember megöli testvérét, heroint árul a helyi árváknál és hamisított szesszel árasztja el a gettót hősünk nem teketóriázik sokat és felveszi a kesztyűt a bűnözővel szemben.

Az előzetes alapján úgy éreztem, mintha én is a 70-es években lennék, Grindhouse hangulata megvan. Főszereplő Michael Jai White (Spawn - Az Ivadék).

Címkék: trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr751372756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nostro · http://www.flickr.com/photos/terraflex/ 2009.09.10. 14:41:44

Előzetes alapján a fontosabb blaxploitation elemek mind megvannak. Még "Superfly" (http://www.youtube.com/watch?v=AmZjD2UWoso)autóját is látni véltem. De néhol talán túlzásba vitték a megidézést, és mintha átcsúsztak volna kínos paródiába. Ne legyen igazam, mert akkor rohadt jó lesz.

Nostro · http://www.flickr.com/photos/terraflex/ 2009.09.10. 14:59:33

Megnéztem még egyszer ezt a jó hosszú előzeteset, és egyre inkább tetszik.
Akik szeretnék "felkészülten" fogadni, vagy csak kedvet kaptak az ilyen filmekhez, azoknak a következő blaxpolitation filmeket ajánlom:
Coffy
Shaft
Superfly
Foxy Brown
Jackó miatt aktuális lehet a "The Wiz" is, ami már azért egy határmezsgyés alkotás, a néger vámpírról, Blaculáról nem is beszélve.
süti beállítások módosítása