Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Új Hasonmás előzetes

2009.09.11. 14:03 koimbra 3 komment

Két hét múlva érkezik a Bruce Willis nevével fémjelzett Hasonmás akció-sci-fi. A történet a jövőben játszódik, ahol az emberek nem mozdulnak ki otthonról és saját képmásukra formázott robotokkal intéztetnek el mindent. Jonathan Mostow (Terminátor 3) rendezte azt alkotást. Willisre ráférne valami nagyobb siker, ne hogy már csak a Die Harddal tudjon szép eredményeket elérni. Radha Mitchell, Rosamund Pike, James Cromwell, Ving Rhames is feltűnik a produkcióban.

Címkék: trailer surrogates

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr761375120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

achillan 2009.09.11. 16:55:19

Az az érzésem,mintha az egész filmet összefoglalták volna ebben az előzetesben.

Donnie_ · http://www.donnie.blog.hu 2009.09.11. 17:28:57

Az alapanyag (képregény) ígéretes, a trailerek is jók, a szereposztásra sem lehet panaszunk, de ez a szeptemberi bemutató azt mutatja, hogy nem nagyon bíznak a filmben. Nem tudom, hogy a téma, vagy éppen a minőség miatt, reméljük az előbbiről van szó.

a8zoli 2009.09.12. 08:49:38

őszinte legyek ? Én ezt a trailert elnézve egy I-robotos Die hard film semmi más , egy kis mátrixos on-line cuccal. attól még jó lehet meg látványos de ez 3 film összemosása semmi más.
:D
süti beállítások módosítása