Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Néhány kép a Véresen egyszerű remake-jéből

2009.09.17. 10:08 koimbra Szólj hozzá!

Még júniusban írtam arról, hogy Zhang Yimou (Repülő tőrök klánja) remake-et tervez a Véresen egyszerű filmből, amelyet anno a Coen tesók készítettek. Akkor még The Stunning Case of the Three Gun Shots néven futott a film, most már Amazing Tales: Three Guns a címe. A főbb szereplők Sun Honglei, Xio Shen-Yang és Yan Ni lesznek. 3 kép érkezett a produkcióból.

Nem találtam meg a film tartalmát, így az eredeti film sztoriját teszem be: A fiatal Abby férjével, egy texasi kocsma tulajdonosával él együtt. A nőt untatják a házasélet monoton mindennapjai, ezért a jóképű pultos, Ray, karjaiban próbálja színesebbé tenni az életét. Amikor a férj rájön, hogy Abby megcsalja őt, elhatározza, hogy kíméletlenül leszámol a nővel és a szeretőjével. Felbérli Vissert, a magánnyomozót, és megbízza Abby meggyilkolásával. A detektívnek viszont jobb ötlete támad: megrendezi a szeretők látszólagos halálát, és miután megkapja a bérét, jó pénzért elteszi láb alól Abby férjét. A ravasz terv csak elméletben működik, ugyanis hamarosan fény derül az összeesküvés szereplőinek pikáns és drámai kapcsolatára. (port)

Címkék: remake three guns

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr691387867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása