Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jó irányba tart Deadpool

2009.09.23. 22:05 koimbra 2 komment

Aki már olvasott Deadpool képregényt az bizonyára tisztában van vele, hogy a figura nem csak halálos, de rettentően vicces és be nem áll a szája. Elvileg a Pókember is folyamatosan dumál a verekedések közben, de őt a mozifilmben szépen kiherélték. A Wolverineben Deadpoolt is sikerült elcseszni, rengetegen háborodhattak fel - joggal - hogy mit is műveltek vele a film végén. Ezek után nem csoda, ha sokan már egyáltalán nem is várják a Deadpool filmet. Ráadásul sokan veszélyeztetve érezhették a produkciót, mivel a képregényhős megtestesítője, Ryan Reynolds időközben leszerződött a Zöld Lámpás főszerepére, a figura pedig egy konkurens képregénykiadóhoz tartozik.

Rob Liefeld - akinek a nevéhez fűződik Deadpool megszületése - azonban megnyugtatta a rajongókat, a helyes irányba terelték a történetet és minden úgy lesz, ahogy a képregényekben látni, olvasni lehetett. Találkozott Lauren Shuler Donner producerrel még kedden, majd ezek után a következőt írta a Twitterjén:

"Deadpool movie checklist- DP in costume-check! Breaking 4th wall-check! Loads of killing-double check!"

Tehát végre kosztümben lesz látható a főhős. A negyedik fal pedig a következőt jelentheti: Deadpool egyike azoknak, aki tisztában van azzal, hogy kicsoda, tudja, hogy csak képregényfigura. Liefeld azt is elárulta, hogy Ryan Reynolds továbbra is a fedélzeten van. Anno még szó esett Kábelről, aki úgy néz ki a negyedik X-Men filmben lesz látható.

Címkék: miújság deadpool

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr701403011

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: ray ban online sale australia 2018.06.05. 07:24:20

what the street value of a pint of codeine - How long does ritalin stay in your body

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.09.23. 23:42:54

Na, végre egy jó hír. Deadpool az egyik legjobb Marvel karakter de a Wolverine-ban értékelhetetlenné silányították.

Vészmadár · http://foxhole.blog.hu 2009.09.24. 15:45:25

Csatlakozom. Az elején még csak-csak, de ami a végén volt...azért Rozsi középső karmát dugják fel az összes résztvevő forgatókönyvíró seggébe. Nahát.
süti beállítások módosítása