Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Predatorsban úgy fognak kinézni a címszereplők, ahogy azt anno Stan Winston megálmodta őket

2009.09.25. 12:17 koimbra 1 komment

Elvileg pár napon belül látnak hozzá a Predators forgatásához, de érdekes módon még egy nyavalyás nevet sem húztak el a nép előtt, de még pletyka szinten sem jött szóba senki a film kapcsán, az imdb-n is csak Michael Jai White van feltűntetve, de az sem megerősített. Jöhetne már néhány info a színészekról.

A Predatorok kinézetével kapcsolatban viszont sikerült megszólaltatni Howard Bergert. Berger korábban Stan Winstonnak dolgozott, nyert egy Oscart az első Narnia krónikái filmért és most az Antal Nimródra bízott produkció címszereplőiért fog felelni.

"Azt akartuk, hogy a Predator úgy nézzen ki, mint ahogy azt az első filmben láthattuk. Szóval előkerestük és megnéztük milyen is volt."- mondta Berger. Az eredeti űrlény külalakjáért Stan Winstont illet dícséret, de az AvP moziban a producerek máshogyan képzelték el lényeket és nem kérték ki Winston tanácsát. "Winstonnal dolgoztam az első Predator filmben. Nagy jó érzés, hogy ismét visszatérhetek ehhez a franchise-hoz, mivel a folytatásokban már sajnos nem vettem részt. Szintén örülök, hogy olyasmit csinálhatok, amihez régen Stan Winstonnak köze volt." -folytatta Berger, majd még hozzátette: "A lények fantasztikusan fognak festeni. Egy egész csapatnyi lesz belőlük és mindenki nagyon boldog lehet, hogy hűek maradtunk Winston régi elképzeléséhez. Jövőre majd meglátjátok. Hamarosan kezdődik a forgatás.

Ez mind nagyon szép és jó, de ne feledjük, hogy az első AvP kapcsán is mennyi lelkesítő beszéd hangzott el, majd az AvP:R előtt, forgatása alatt és után a rendezők annyira, de annyira hangsúlyozták, hogy mennyire nagy rajongói az eredeti filmeknek. Aztán a közönség döntő többsége csak köpdösött a látottak után. (A második Predator filmről itt írtam néhány szót.)

Címkék: miújság predators

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr571406132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sertésmájkrém 2009.09.25. 13:12:50

Lassan felesleges nyilatkozniuk is, ugyanaz a sablonszöveg.
süti beállítások módosítása