Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hogyne, persze, naná, miért ne?

2009.09.28. 20:30 Gibson 1 komment

Carl egy passzív ember. Nem vesz részt semmiben és teljesen elzárkózik a külvilágtól. Telefonját sosem veszi fel és ügyfelein kívül nem is nagyon beszél senkivel. Minden délutánját filmnézéssel tölti. Ám egy nap véletlen összefut egy régi ismerősével aki elrángatja őt egy furcsa gyűlésre. Az "Az igen az új nem" szlogennel dobálózó csoport hatására megfogadja, hogy attól a naptól kezdve minden kérdésre igennel felel..

Én személy szerint csak Jim Carrey jelenléte miatt néztem meg a filmet. Az ő neve nálam garancia a jó szórakozásra. Ezúttal sem csalódtam benne. Bár nem a legviccesebb filmje a gumiarcú színésznek, azért elszórakoztat arra a másfél órára.

 A többiek majdnem teljesen ismeretlenek voltak számomra. Csak Zooey Deschanel és Bradley Cooper nevét hallottam azelőtt. Zooeyt ráadásul nem is igazán bírtam a film előtt. Az Eseményben úgy megutáltam, ahogy csak lehet. Minden másodperc amit a képernyőn töltött, kínszenvedés volt tőle. Bár így utólag nézve, a forgatókönyv volt szar. :)
Coopert pedig a Másnaposok óta mindenben megnézem. Az mekkora film.. :)

 Aki egy sírvaröhögős filmet akar látni annak nem ajánlom. Az inkább tegye be Carrey egyik régebbi filmjét. (vagy a Másnaposokat:) Ugyanis most nem azt a tőle megszokott totális idiótát hozza akit szokott, hanem egy teljesen normális embert, aki ugyan nem mond nemet semmire, így sem egy Ace Ventura. Persze így is hülye helyzetekbe kerül, de inkább mosolygós poénok vannak elszórva, mintsem az a hangosan hahotázós fajta. Igaz, Carrey és a Red Bull kettőse nagyon üt.. :)

Bár tartalmaz a film egy kisebb klisécsokrot, (lelki válság - megvilágosodás, összevesz a csajjal - kibékül a csajjal effektus, stb.) azért szerintem még így is kellemes szórakozás. 75%

IMDb 7.0
Filmkatalógus
Trailer
 

Címkék: kritika iromány az igenember

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr781413919

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Puncskocka 2009.09.29. 16:57:30

Valamiért ez kimaradt, de igyekszem bepótolni! Jim Carrey= humor :d
süti beállítások módosítása