Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Warcraft film címe

2009.10.07. 02:18 koimbra 5 komment

Már régóta szeretnénék filmre vinni a World of Warcraft játékot, melynek online világában milliók kalandoznak. A Legendary Pictures már több, mint három éve megvásárolta a megfilmesítési jogokat, ám csak idén indultak be igazán a történések, a rendezés jogát Sam Raiminek adták és a bemutatót 2011-re tűzték ki.

Most pedig úgy tűnik megvan milyen címre fog hallgatni a produkció: Warcraft: The Rise of the Lich King. Nem vagyok jártas ebben a világában, de ha jól tudom a Warcraft egyik híres figurája, Arthas alakult át Lich Kinggé, szóval nagyon is elképzelhető, hogy erről fog szólni a történet.

Címkék: warcraft miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr771432904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fecniii 2009.10.07. 09:04:50

Jól tudod! Ahhoz képest, hogy nem vagy benne jártas. :D
Nekem csak egy bajom van ezzel a címmel, az hogy a játékban épp készülőben van a Lich King elleni végső harc, és akik játszottak a Warcraft 3 és kiegészítőjével illetve a WoW-hoz is van valami közük, azok nagyjából mind ismerik ezt a story-t. (Ill. van a történetben 3-4 évnyi infó kiesés a Lich King-gé vállás és az ellen irányuló hadjárat között, ebben talán van valami, ami új lehet) Szóval a fanoknak nem sok új infó lesz benne.
Na persze azért nagyon várom! :)

gabbor 2009.10.07. 09:19:17

Lich King a Warcraft univerzum legnagyobb alakja, nem lesz semmilyen végső harc. A WC3 és WoW közti időt lefagyva töltötte, de mindegy.

Fecniii 2009.10.07. 09:27:50

@gabbor: öhm..blackravens.net/2009/10/06/bemutatkozik-az-icecrown-citadel-raid-zone/
Ha nem is hal meg face to face harc lesz ellene. A WC3 és a WoW közti időben félüpült a Frozen Throne köré egy bazinagy erődítmény, és még egy elme háborút is megvívott magában. Szóval történtek ott dolgok amikről nincsennek bővebb infók.

Llew 2009.10.07. 12:33:22

De ez most élőszereplős vagy animáció lesz? Remélem utóbbi. Egy jó forgatókönyvvel, meg rendezővel simán eltudnám képzelni a W3 történetét egész estés Blizzard animáció minőségben.
Ebben a The Rise of the Lich King címben az a szép, hogy ez gyakorlatilag bármit lefedhet a WC2 történetétől kezdve a WC3-ig. Szóval olyan nesze semmi, fogd meg jól a rajongóknak. Jobban örülnék valami szűkebb idő intervallumú történetnek, mert akkor maradna puskapor - esetleges (tutira több filmre készülnek már most) - folytatás/okra. Másrészt meg ha nagy időt fognak át, akkor meg van a veszélye, hogy nagyon ugrálós lesz a sztori, kimaradnak érdekes részek.

Ez az ismert sztori filmre vitele dolog szerintem puszta bitosnági játék. Lehetne teljesen új bármi eddigi előzmény nélküli sztori is, hisz elég tág univerzumról van szó, de a rajongók lehet húznák a szájukat, hogy miért nem a világ fő történetével foglalkoznak.

Fecniii 2009.10.07. 13:07:41

@Llew: Én úgy tudom élőszereplős lesz.
süti beállítások módosítása