Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Még egy előzetes a Parnassusnak

2009.10.07. 21:38 koimbra Szólj hozzá!

Dr. Parnassus lepaktált régebben az ördöggel, örök életet kapott tőle. Ám Parnassus egy szép nap beleszeret valaki és újra a pokol urához fordul és örök fiatalságot kér, de ezt csak azért cserébe, ha gyerekét átnyújtja neki, mihelyst az 16 éves lesz. Főszerepben Heath Ledger. Képek erre tekinthetőek meg.

.

Terry Gilliam, a film rendezője pozitívan nyilatkzott a Don Quijote filmtervéről is. Gilliam anno hozzálátott már a produkcióhoz, de akkor több probléma is akadt, egyrészt egy szökőár elmosta a díszleteket, a főszereplő Jean Rochefort pedig balesetett szenvedett és még ha ezek nem is történnek meg akkor se jött volna össze, mivel nem volt pénz a befejetésre. A rendező most azt mondta, hogy megvan a szükséges pénz, megvan a főszereplő (azt nem árulta el, hogy kicsoda) és tavasszal hozzá tudnak látni a forgatáshoz.

Címkék: miújság the imaginarium of doctor parnassus

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr191435251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása