Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Gary Ross rendezné a Venom filmet

2009.10.08. 11:04 koimbra 1 komment

A Pókember 3 után bejelentették, hogy Venomról is készítenek egy külön filmet. Aki olvasta a képregényeket és azon belül a Titkos háborút, az tudja, hogy a fekete pókruhát a Hálószövő egy idegen világban szerezte, ahol a Túlontúli összeeresztette a szuperhősöket a szuperbűnözőkkel. Később a Földre kiderült, hogy a "ruha" önálló életet él, majd a Fantasztikus Négyes segítségével sikerült megszabadulnia Peter Parkernek tőle, ám aztán a ruha megszökött és rámászott Eddie Brockra, aki ezután azon volt, hogy eltegye láb alól a Pókembert, de egyébként az ártatlanok mellett is kiállt (most nem tudom ki viseli a szimbiótát) . Jó lett volna, ha ebből kiindulva hozták volna be a képbe Venomot, de a filmben máshogy alakult, rettenetesen elcseszték a karaktert és a végén mintha meg is ölték volna, bár ez mondjuk teljesen mindegy, hiszen a képregények világában aki meghalt néhány rész után már újra él.

A Venom spin-off megírását Paul Wernick és Rhett Reese vállalta, két vázlatot is letettek a Sony asztalára, majd a Zombieland forgatókönyvével foglalatoskodtak. Később Jacob Estes ügyködött a szkripten, jelenleg pedig Gary Ross (Vágta) próbál belőle valami értelmeset alkotni,  ezen kívül a Pókember negyedik részét is írja. Ross szeretné, ha ő rendezné a filmet, a Vágta és a Pleasentville után azt hiszem jó döntés lenne rábízni ezt a feladatot. A filmet a stúdió 2011. május 6-án szeretné a mozikba küldené, azt még nem lehet tudni, hogy Topher Grace, aki a Pókfej harmadik részében magára ölthette a kosztümöt újra viszontlátjuk-e.

Címkék: pókember venom miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr961436023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása