Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

John Cusack gőzerővel menekül az összeomló Kaliforniából

2009.10.08. 10:28 koimbra 8 komment

Új előzetes érkezett a 2012 katasztrófafilmhez. Biztos sokaknak tele van a töke a Roland Emmerich-féle apokalipszisekkel meg világégéssel, én viszont kedvelem ezeket a produkciókat, mellesleg Emmerich ehhez ért igazán. Nulla történet, 100 %-os látvány, remélem le fog kötni. Egyébként mondja már meg valaki, a filmnek vajon mi lesz a vége?

Címkék: trailer 2012

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr551435955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nostro · http://www.flickr.com/photos/terraflex/ 2009.10.08. 10:59:56

Az emberiség pár tagja lehetőséget kap arra, hogy a modern Noé bárkán átvészelje, a teljesen új alapokon nyugvó világ kialakulásának tragikus folyamatát.

Szerintem erről szól majd a film.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2009.10.08. 13:17:09

:D Bátor dolog filmes bloggerként Emmerichet így felvállalni. Ha még mellévennéd Öböl Misit is, az lenne a "fullos".

De egyet kell értenem, Emmerich és Bay is, az efféle gigacuccokhoz ért igazán. Kicsit kell csak belegondolni, milyen képességek kellenek egy ilyen projekt levezényléséhez. Mondjuk, művésziek a legkevésbé, de milyen döntési(!!!), vagy koordinálási dolgokban kell döntenie egy efféle filmnél? Ha azt mondom, ez így legyen, ne úgy, az lehet, hogy 5 millió dollárt jelent. Ebbe kell belegondolni, és így (is) kell nézni tevékenységüket. Persze, nem kell feltétlen filmrendezőnek is nevezni őket, mert ez esetleg dehonesztálóan hathat az igaziakra. Én javallom a projektigazgatói definíciót...:P

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.10.08. 13:25:45

@efes: Most miért?:) Miért ne vállalhatnám fel, hogy bejönnek a filmjei?:)

Vannak rendezők akikről tudjuk, hogy mit fog készíteni. Woody Allenről tudjuk, hogy másfél óráig folyamatosan dumálnak a filmjeiben, tudjuk mire számíthatunk, ha Clint Eastwood új drámával jelentkezik és Emmerich vagy Bay esetében is tudjuk, hogy nagy látványosság lesz. Aki nem kedveli őket, az ne nézze, nem?:) Emmerich pedig akkor van igazán elemében, ha rombolhat, de anno a Csillagkapu vagy a Tökéletes katona is hatalmas szórakozás volt, a Függetlenség napját élveztem, akárcsak a Holnaputánt vagy A hazafit. A tavalyi i.e.10.000 ugyan nem volt jó, de szerintem ez az összeomlik a világ nem lesz rossz.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2009.10.08. 15:16:30

@koimbra: Csak neked bevallom, hogy a Függetlenség napját bármikor megnézem, mint ahogy eddig legalább 6-7szer megtettem (Oops, i did it again:). De más előtt titkolom, hogy elégedetten boxolok a levegőbe, amikor Will Smith feltűnik a homokbucka mögött, maga után vonszolva azt...:))

curby (törölt) 2009.10.08. 19:49:08

Én nagyon várom ezt a filmet.Remélem nem az lesz hogy az első 20 perceb elpusztítják a világot és utánna meg unalomba fullad.legyen az elejétől a végéig izgalmas és látványos.pl. nekem a deep impact hatalmas csalódás volt.nagyon gyenge film,de ettől a 2012-től sokat várok.múltkor a bemutatóját moziba láttam hát valami bazi jó volt.

Spawn85 2009.10.09. 11:29:29

Nekem is bejönnek többnyire Emmerich filmjei. A Csillagkapu, és A Függetlenség Napja és A Hazafi bármikor jöhet, de még a Godzilla és a Holnapután is nézhető volt szerintem. Legalábbis egyszer biztos. A "10 000 B.C."-t viszont is melléfogásnak érzem, és csalódás is volt nekem.

kaboca36 2009.10.10. 08:31:12

hát a szinészi munka nagyon eröltetett és a szöveg is felejthetö,söt borzalmassan béna. mintha papirból olvasnák a szöveget csak épp sosem tanultak meg olvassni.

Nem birtam végig nézni,pedig érdekelt volna a téma. erre kár volt pénzt kidobni.
süti beállítások módosítása