Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Bad Lieutenant előzetes

2009.10.09. 09:32 koimbra 1 komment

Werner Herzog elkészítette a Mocskos zsaru remake-jét, a főszerepben Nicolas Cage, aki ismét megmutathatja, hogy milyen jól tudja hozni a nyúzott, nem túl jó bőrben lévő figura szerepét. Cage egy zsarut játszik, aki nem veti meg a drogokat és a prostikat, a fegyverét pedig előszeretettel kapja elő a tokjából. Képek erre, az új előzetes pedig alább tekinthető meg. Vajon van esélye a filmnek, hogy az eredetihez hasonlóan ez is kult legyen?

Címkék: trailer bad lieutenant

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr311438189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2009.10.09. 10:36:31

Nincs az a CGI+maszkemsteri lelemény, aki Nick Cage-ből olyan súlyos arcot csinálna, mint volt anno Harvey Keitel. Egy másik dolog, hogy szvsz "belülről" sem tudja a dolgot megoldani. Sokkal gyengébb színész, Cage, mint Keitel. A harmadik az az, hogy Herzog ma már stokk bolond, ráadásul műfaji filmekben sohasem remekelt - paradox módon épp ezek az egyetlen esélyei a filmnek. Nem tudok olyan filmet mondani amúgy, amelyek eredetije és remake-je egyaránt kultusz lett, ugyanabban a körben.
süti beállítások módosítása