Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Más stúdió vettá át a láncfűrészes jogait

2009.10.09. 10:35 koimbra 3 komment

Tobe Hooper 1974-ben kultfigurát teremtett Bőrpofával, de a Texasi láncfűrészes mészárlás is klasszikus lett. Az első részt még három gyengébb folytatá követte, az utolsó, negyedik rész 1994-ben volt látható. A téma nem sokáig hevert parlagon, elkészült a remake, amely 9 millióba dollárba került és 110 milliót hozott világszerte, majd a második rész 13 millió dolláros büdzsé mellett 55 millió dollárt hozott a mozikban. A folytatásra azonban hiába is vártak a rajongók, mivel Brad Fuller és Andrew From azt nyilatkozták, hogy nem lesz új Texasi láncfűrészes rész.

A Twisted Picturest viszont nagyon is szeretne kezdeni valami Bőrpofával és az ő kis láncfűrészével, ezért megvették a jogokat. A tervek szerint a következő mészárlás már 3D-ben fog készülni, a forgatókönyvet pedig Stephen Susco (Az átok) írja.

Címkék: f miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr981438307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

duckit · http://gonduzo.blog.hu/ 2009.10.09. 12:04:21

Kár lenne, ha nem lenne több, mert imádtam ezeket az aberrált filmeket!

bermund 2009.10.10. 15:35:20

A régebbi részekhez nem volt szerencsém, ám az utóbbi kettő nagyon nagy volt.
Különösen a remake.

Mondjuk az eddigi 3D-s horrorok, meg az ilyen-olyan 18+ -os filmek a közelébe se érnek a láncfűrészes filmeknek.
Nekem tök olyan mintha valamit 3D-ben kell elkészíteni (mert muszáj, kötelező ... ) akkor az a sztorinak a kárára válik.
süti beállítások módosítása