Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Assault Girls trailer

2009.10.10. 19:26 koimbra 3 komment

Mamoru Oshii (Ghost in The Shell: Páncélba zárt szellem) 8 éve nem készítette élőszereplős filmet, most viszont Rinko Kikuchi, Meisa Kuroki és Hinako Saeki főszereplésével forgatta le az Assault Girls produkciót. Az alkotás története a jövőben játszódik, egy termonukleáris háború után. A Föld teljesen elsivatagosodott, három nő pedig homokbálnákra vadászik nagy fegyverekkel. Dögös csajok, bazi nagy puskák és iszonyat rossz effektek - a trailer alapján erre számíthatunk, már a teaser is hasonlót ígért, de az előzetes csak megerősítette ezeket a dolgokat.

Címkék: trailer assault girls

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr1001441091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Norubi 2009.10.11. 12:12:49

Elnézve ezt, k**va mindegy lett volna, ha animét csinál. Azért van egy fílingje. Néztem már élvezettel rosszabb ázsiai agymenést is. :)
süti beállítások módosítása