Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Írják a Warcraft filmet

2009.10.13. 10:06 koimbra 4 komment

Júliusban jött a hír miszerint Sam Raimi melegítheti a World of Warcraft rendezői székét, a bemutató dátumát pedig 2011-re tűzték ki. Raimi az MTV-nek beszélt röviden a tervezett filmről, kiderült, hogy A hazafi és a Ryan közlegény megmentése forgatókönyírója, Robert Rodat veti papírra a szkriptet. Ezen kívül az a rendező megcáfolta azt a pletykát, hogy a produkció az Arthas: Rise of the Lich King regényen alapulna. Néhány napja az imdb-n is megváltoztatták erre címet, de jelenleg ismét csak a Warcraft nevet láthatjuk az adatbázisban.

Raimi elmondása szerint Rodat egy teljesen új sztorit fog letenni az asztalra, ami a Warcraft világában fog játszódni és ismerős karaktereket is láthatunk majd a filmben. (A videóban sajnos egy fél perces reklám van és utána jön a szöveg.)

A forgatásnak jövőre el kell kezdődnie, ha 2011-re a mozikban akarják tudni a filmet. Raimi addig végez a Pókember negyedik részével, de szintén be van tervezve a Gonosz halott remake-je is. Mellesleg megjegyzem Rodat 9 éve nem írt forgatókönyvet, most pedig az Alapítványon és a Warcrafton is dolgozik.

Címkék: warcraft miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr591446931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

danaz · http://www.autostat.hu/autos-forum 2009.10.13. 11:06:04

Kíváncsi leszek rá, hogy mit fognak ebből kihozni, a várakozások nagyon magasak lesznek, az biztos.

A könyvek nem voltak annyira ütősek, a Diablo regények sokkal jobbak a warcraft-eseknél. Hátha a film ütni fog.

Fecniii 2009.10.13. 16:49:48

Remélem azért Metzennek lesz beleszólása a történetbe, végülis ő a teljes Warcraft univerzum kitalálója.
OFF: kíváncsi vagyok arra az Alapítvány filmre évekig azt mondták nem lehet belöle filmet csinálni, erre most csak megpróbálják. Nagy Asimov fanatikus vagyok remélem nem cseszik el a filmet.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.10.13. 17:49:47

@Fecniii: Én meg remélem, hogy Raimi megfárad a Pókember moziba és inkább átadja a lehetőséget másnak:)

Egyébként az Alapítványt Roland Emmerich rendezi.

everyonegetsshot 2009.10.13. 17:56:08

"Gonosz halott"

brrr. oké, hogy elvileg ez a magyar címe, illetve van ahol többes számban (annak mg értelme is van), de szerintem jó érzésű ember nem említi máshogy, mint Evil Dead :)
süti beállítások módosítása