Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Chris Pine lesz Jack Ryan

2009.10.14. 11:06 koimbra 3 komment

Chris Pine lesz az új Jack Ryan, a Paramount legalábbis őt szemelte ki erre a szerepre. Így Pine Alec Baldwin, Harrison Ford és Ben Affleck után a negyedik Jack Ryan lesz, akit a vásznakon láthatunk. Korábban George Clooney neve keringett a produkció körül, de a producer, Lorenzo di Bonaventura elárulta, hogy előzményfilmet terveznek készíteni, így biztos nem Clooney fogja játszani a CIA elemzőt.

A forgatkónyvet Hossein Amini, a Killshot írója fogja letenni a producerek, di Bonaventura és Mace Neufeld orra ellé. Még nem lehet tudni a film címét, de Tom Clancy regényén fog alapulni a sztori.

Pine jelenleg az Unstoppable filmben játszik Denzel Washingtonnal, a produkció Tony Scott rendezésében készül. Az még nem tiszta, hogy a Star Trek folytatás előtt vagy után látnak hozzá a Jack Ryan forgatásához.

Címkék: franchise miújság prequel jack ryan

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr831449281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2009.10.14. 14:58:52

Jó lesz biztos, de remélem nem olyan lesz, mint a Rettegés Arénája. Nem mondom, hogy az rossz volt, de valahogy sosem bírtam másodjára megnézni. A többiről is kb ez a véleményem, remélem most összehoznak egy olyat is, amit legalább 2x-szer is meg lehet nézni.

Dejdő 2009.10.14. 17:07:21

Nekem ebből a hírből csak a vége tűnik érdekesnek vagy inkább furának......Denzel már megint Tony Scoottal forgat???

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.10.14. 18:02:58

@Dejdő: Már megint, igen, valószínűleg nem utoljára:)
süti beállítások módosítása