Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Képek Carpenter új filmjéből

2009.10.19. 21:43 koimbra Szólj hozzá!

John Carpenter jelenleg a The Ward horror-thrillert forgatja Amber Heard, Danielle Panabaker, Lyndsy Fonseca és Mika Boorem főszereplésével. A történet egy elmegyógyintézetben játszódik, az intézet egy lakója Kristen, akinek nem túl nyugodt az élete, hiszen egy kísértet kezdi terrorizálni őt.

Carpenter utoljára 2001-ben jelentkezett mozifilmmel, de A Mars szelleme nem volt éppen minőségi munka. Pedig a rendező régebben olyan alkotásokat volt képes készíteni, mint A dolog, Menekülés New Yorkból vagy a Nagy zűr Kis-Kínában. Nem tudom mit várhatunk az új filmjétől, igényeinket lecsökkentve üljünk be majd rá vagy pedig remélhetjük, hogy ismét valami jó produkciót fog összehozni? a The Wardból néhány képet láthattok alább, sajnos csak ilyen kicsiben.

Címkék: képben the ward

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr211461833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása