Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Nowhere Boy képek

2009.10.20. 13:05 koimbra Szólj hozzá!

John Lennonról szól a Nowhere Boy, a történet még a Beatles megalakulása előtt játszódik, a zenész fiatalkorás mutatják be. Aaron Jonhson játssza Lennont, Kristin Scott Thomas pedig a nagynénjét, Mimit alakítja. Lennon édesanyja Anne-Marie Duff lesz. Michael Greenhalgh írta a forgatókönyvet Julia Baird memoárja alapján.(Greenhalg  írta az Ian Curtis életét bemutató Controlt is.)

December végén mutatják be Angliában és Ausztráliában, azt még nem tudni, hogy itthon mikor lesz látható a mozikban. De ha azt vesszük, hogy 2010 áprilisában érkezik Hollandiába, novemberben pedig Norvégiába, akkor akár arra is számítani lehet, hogy jó egy évet is késni fog, mire Magyarországra is eljut.

Címkék: képben nowhere boy

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr301462904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása