Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Egy adag Avatar kép

2009.10.23. 20:08 koimbra 4 komment

Mára ígérték az Avatar új, több, mint 3 perces előzetesét, meg is jött, de sajnos csak kamerás, rossz verzióban nézhető meg, állítólag majd jövő héten érkezik a jobb változat. Én nem fogom kitenni ezt a rossz minőségű videót, még ránézni se akarok, nem kedvelem az ilyen videókat, de akit érdekel az a youtube-on meg tudja lesni. Addig is itt van néhány kép a filmből, ha rájuk kattintasz, akkor megnőnek és jobban szemügyre tudod venni azokat. Előző képadagok itt és itt érhetőek el.

Címkék: avatar képben

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr231470458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer 2009.10.23. 20:32:04

Én még tutijó verzióban sem fogom megnézni ezt a trailert, már a rövidebb verzióval is szétspoilerezték az egészet.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.10.23. 20:41:04

@Dr. Otto Von Schnitzelpusskrankengescheitmeyer: Elvileg a moziban az a cél, hogy a leesett állal nézd a filmet, szóval ha be fog ugrani, hogy a trailer szerint most ennek kéne következni, akkor máris nem sikerült elérni a filmmel a céljukat az alkotóknak.

Dzsedáj 2009.10.23. 20:56:29

Az új trailer befogta a fanyalgók 90%-nak a száját. Elérte a hatását.
Epikus, látványos és izgalmas filmnek nézünk elébe.
Pesten ezt IMAX-ben szeretném megnézni, nem fogom rá sajnálni a pénzt.

Tájgermájszter 2009.12.25. 21:53:36

Nincs mit szétspoilerezni egy olyan filmen, amiben az első percétől az utolsóig minden lépés tökéletesen kiszámítható, és egyetlen árva csavar sincs benne. Egyszerűen csak meg kell nézni, állakat hagyni leesni, ennyi :)
süti beállítások módosítása