Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Let's start building some hurting bombs

2009.10.23. 12:23 koimbra 1 komment

Sylvester Stallone sikeresen kecmergett ki a gödörből a Rocky Balboa és a Rambo 4 segítségével, sokakkal ellentétben ő nem fürdött be a régi ismert filmjeinek a folytatásaival. Be is jelentették már a Rambo következő részét és jövőre pedig egy 80-as éveket megidéző produkcióval fog előrukkolni. De azt ugye senki nem képzelte, hogy a jó öreg bokszoló visszavonul? Rocky bizony újra a kötelek közé lép és valószínűsíthető, hogy sok hatalmas pofon fognak elcsattani ismét.

Stallone a Tele5 Germany-nek beszélt arról a tervéről, hogy tető alá szeretné hozni mindenképp a Rocky hetedik részét, annak ellenére, hogy a felesége és a gyerekei már kínosnak fogják érezni magukat emiatt.

"Tudom, hogy miután már elmúltam 60 valószínűleg hülyét csinálok magamból, ha elkészítek még egy Rocky filmet. Azt is tudom, hogy sok kritika fog érni ezzel kapcsolatban. Még a feleségem is ez mondta: "Ne csináld. Csak kínos helyzetbe hozod a gyerekeid." De én azt mondtam neki: "Ha nem próbálnám meg, akkor nem lennék igazán boldog ember". Tudom, hogy ez vicces és mindenki nevetni fog ezen. Nevetnék én is rajta, de azt is tudom, csak akkor lehetek sikeres, ha még így öregen is el tudom játszani Rocky-t" -mondta Stallone.

Utoljára 2006-ban láthattuk Rockyt a vásznakon, a 24 millióba került alkotás 155 milliót hozott világszerte.

Címkék: rocky franchise miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr661469537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pepo05 2009.10.24. 00:24:12

Tolókocsis Rambo után kapunk egy végelgyengüléses Rocky Balboát. HOgy Frank Sladet idézzem: "whoooo-aaahhh!"

Stallone csináljon Expendables 2-őt, vagy menjen politikusnak, de hagyja már Rocky-t békén, Rambo-ért meg már úgysem kár.
süti beállítások módosítása