Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Gucci 1

2009.10.29. 19:40 Miecs 2 komment

Gucci 1: Drew Barrymore


Akadnak olyan divattervező cégek, amelyek nem nagyon vonultatnak fel sztárokat reklámjaikban. Nem is kell nekik, hiszen felkapott celebjeink számára alap követelmény egy szép Dolce & Gabbana ruha, vagy egy Gucci öltözet egy-egy vörösszőnyegen. Ha nem valami divatcég vagy nagy múltú,, nagy sikerű divattervező ruhájában jelennek meg, könnyedén beválogathatják őket a rosszul öltözött sztárok közé. A Gucci-nál viszont mégis feltűnt Drew Barrymore.

 

Mi hír Drew Barrymore-ról?

            Emlékszünk még az E.T. – a földönkívüli című film cuki kislányára. Bizony ő volt az, de ezt mindenki tudja. Akkor ugyan még csak 7 éves volt, mikor keresztapja (aki nem más mint Steven Spielberg) neki adta a szerepet, de már túl volt élete első szereplésén. 10 hónaposan tv-ben reklámarca volt egy kutyaeledelnek. Hát nem édes?... Mi több, egy egész színész dinasztia sorakozik fel a felmenői között. Magyar származású édesanyja is színésznő volt. Még kislányként az E.T. után megkapta A gyújtogató c. 1984-es filmben következő szerepét, szerintem a film zseniális. Mi igazából mégis csak 1996-tól ismerjük ezt a lányt, amikor a Sikoly-ban tűnt fel. Ezután sorra jöttek a bugyuta, jópofa és vicces filmek: Nászok ásza (1998), A bambanő (1999), Az 50 első randi (2005), Zene és Szöveg (2007), Nem kellesz eléggé (2009). Még mielőtt elkönyvelnénk vígjáték hősnőnek, megemlítenék pár komolyabb filmet is: Charlie angyalai(2000), Donnie Darko (2001), Egy veszedelmes elme vallomásai (2002). A legújabb rendezése pedig a Whip it!. Ez a hölgyemény mind emellett elég sok felhajtással él. Nem rég bevallotta, hogy nehéz gyerekkora volt: 2 elvonó középiskola alatt, emiatt nem fejezte be a sulit, 2szer vált már el és nyíltan vállalta, hogy biszexuális. Nem fektet nagy gondot jelenleg párkapcsolataira, megelégszik a felmelegített káposztával is. Állítólag több plasztikai műtéten esett már, ami néhány képen meglehetősen feltűnő. Mi lesz így veled Drew?

 

Gucci és Barrymore?:

            2007-ben elhatározta a Gucci, hogy ők is bevonnak sztárokat probócióikba. Első körben Drew Barrymore-ra esett a választásuk. Gucci ékszereket reklámozott, de hamar le is cserélték. Az új Gucci arc 2008-ban már Claire Danes (Rómeó és Júlia, Az órák, Nőies játékok, Csillagpor) volt. A kampány fotói ugyanolyanok és Claire Danes képei valahogy mégis vonzóbbak. Nem baj Drew, azért megpróbáltad.

 

A Divatblogok Éjszakája teljes programja itt található

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr71484143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

0gre · http://stoneagecomics.comxa.com/index.html 2009.10.29. 19:44:14

Nem áll neki jól ez a jó csaj vagyok.
Ő inkább klassz vagy aranyos csaj.

Miecs 2009.10.29. 19:46:36

@0gre: szerintem egyik csajszi sem jó erre a reklámra.. valaki teljesen más stílusú kellett volna
süti beállítások módosítása