Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Mango 1

2009.10.29. 19:15 Miecs Szólj hozzá!

Mango 1. rész: Penelope & Monica Cruz (Cruz testvérek)

 

Mikor kimondjuk ezt a két nevet egyből az elegancia és a nőiesség jut eszünkbe a lányokról. Nem véletlenül. Nézzünk csak rájuk: nem elég, hogy hasonlítanak egymásra, de mindketten gyönyörűek és finom hölgyek. Eleinte én mégsem tudtam elképzelni őket a Mango divat arcainak, de felülmúlták képzelőerőmet.

 

Mielőtt divatolnánk, kik is ezek a Cruz testvérek:

            Mindketten már régóta színésznők, de az elismeréshez egy nagy áttörés kellett. Penelope Cruz-t akkor ismerhette meg a nagyérdemű, amikor 1998-ban feltűnt a Don Juan című filmben, majd Tom Cruise oldalán 2001-ben a Vanília égbolt című alkotásban. Ezek után Penelope és Tom kapcsolatától zengett a média minden csatornája. Románcuk 2004-ben véget is ért, azóta kínos szituációk alakulnak ki, ha véletlenül összefutnak. Penelope játszott már Johnny Depp oldalán a Betépve című filmben, de feltűnt már Salma Hyek oldalán egy szegény farmercsalád leányaként is. Legutóbbi nagy port kavart szerepe a Vicky Cristina Barcelona (2008), ahol mint közveszélyes ex-feleség lép vászonra. Legutóbbi bulvár hírek szerint jegyben jár Javier Bardem-mel. Jelenleg futó filmje a Megtört ölelések 2009. szeptember 27-én került a magyar mozikba.

Monica Cruz főleg mint Penelope Cruz húga került a köztudatba. 4 éves kora óta tánccal foglalkozott és 17 évesen Joaquín Cortéz tánctársulatához csatlakozott. 2002 és 2005 között az Egy lépés előre című sorozatban szerepelt. Azóta is kapott szerepet filmekben, de főleg modellként lett most elismert Mango-s karrierjük óta.

 

Mango és a tesók:

            2007. április 5-én került papírra, hogy a lányok lesznek a Mangó új arcai.  Eleinte az 1950es évek stílusát idéző kollekciókkal rukkoltak elő, sőt saját kezűleg is terveztek a Mango számára, ami végül limitált kollekció lett. Ugyanezen év októberére a Barcelona-központú divatcég 25 darabos kollekciót reklámozott a lányokkal. Sikeresek is voltak ezek a ruhadarabok és mindenegyes Mango boltból a Cruz lányok néztek vissza ránk a plakátokról. A sikeres együttműködés folytatódott a 2008-as tavasz/nyár és végül a téli kollekcióban is. 2009 elején még mindkét lány ott pózolt a tavasz/nyári kollekció népszerűsítésén, de végül valamiért megcsappant a Cruz tesók száma nyárra. Majd 2009 őszi kollekciójára már más színésznőt szerződtetett a Mango.

 

A Divatblogok Éjszakája teljes programja itt található

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr871484148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása