Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Tyler helyett Holmes romantikázhat

2009.11.02. 11:42 koimbra 1 komment

Liv Tyler lett volna az egyik főszereplő a The Romantics vígjátékban, de kilépett, a szerepét pedig Mrs. Tom Cruise, azaz Katie Holmes kapta meg, aki produceri teendőket is el fogja látni. Ám mielőtt még valaki azt mondaná, hogy ez őt nem érdekli, el kell, hogy mondjam Anna Paquin, Josh Duhamel, Malin Akerman, Elijah Wood, Adam Brody és Jeremy Strong is leszerződött a filmre. Úgy gondolom, hogy ez így már sokkal inkább vonzóbbá teszi a produkciót.

Nyolc emberről szól a film, akik régebben nagy barátok voltak a gimiben és most egy esküvő miatt újra találkoznak. Holmes játssza Laurát, az egyik koszorúslányt, Paquin lesz a menyasszony. Duhamel formálja meg a férjet, aki régebben Paquin karakterével is viszonyt folytatott.

Galt Niederhoffer írta a forgatókönyvet a saját regénye alapján és ő is fogja rendezni a filmet. A forgatás ezen a héten kezdődik New Yorkban.

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr931492711

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Llew 2009.11.02. 18:10:39

Ha Tom nincs a közelében, akkor nálam Katie még mindig szívesen látott, így elfogadom a cserét.
Jó csajok, jó pasik (?) romantikáznak. Mi kell még?
süti beállítások módosítása