Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Szereposztás

2009.11.04. 18:55 koimbra 1 komment

Alan Cumming leszerződött a Burlesque filmbe. A főszereplő Christina Aguilera lesz a főhős, aki egy ambíziózus fiatal lányt fog alakítani, aki egy klubban csillogtathatja meg énektudását.

Helen Mirren is fel fog tűnni a Red képregényfilmben, amiben Bruce Willis alakítja a visszavonult bérgyilkost, aki újra aktivizálja magát, mikor az életére törnek.

Patrick Dempsey bólintott rá Paul McGuigan új filmjének egy szerepére, a produkciónak egyelőre nincs címe, a forgatókönyvet Jon Lucas és Scott Moore írja és egy rablós-átverős alkotás lesz.

Alia Shawkat és Sigourney Weaver is fellépett a Cedar Rapids film fedélzetére, John C. Reilly és Anne Heche már korábban elkötelezte magát az alkotás mellett.

Az alábbi videóban pedig Terry Gilliam elárulja, hogy megvan a főszereplő a Don Quijote filmhez, de még nem mondja el, hogy ki az.

Címkék: szereposztás

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr701500678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása