Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hamarosan indul a Maci Laci mozifilm forgatása

2009.11.06. 11:24 koimbra 3 komment

Maci Lacit szerintem felesleges bemutatnom, aki nem ismeri őt, annak igazán rossz gyerekora lehetett. Tavaly októberben írtam arról, hogy mozifilm készül a Maci Laci rajzfilmsorozatból is. Ezt úgy kell elképzelni, mint az Alvin és a mókusokat, azaz a színészek mellett CGI figurák fognak feltűnni. A címszereplő hangját Dan Aykroyd kölcsönzi, Justin Timberlake-kel pedig most folynak a tárgyalások, ha sikerül vele megegyezni az énekes Bubut fogja megszólaltatni. Anna Faris is benne lesz a produkcióban, aki a Jellystone parkba téved és találkozik Lacival.

A filmet Eric Brevig fogja rendezni, aki eddig leginkább speciális effektusokat készített, ám korábban már ledirigált egy Xéna epizódot és szintén az ő nevéhez fűződik a tavalyi Utazás a Föld középpontja felé kalandfilm is. A forgatókönyvet Joshua Sterning és Jeff Ventimilia írta, amin most Brad Copeland végzi a végső simításokat. Decemberben indul a forgatás Új-Zélandon.

Címkék: miújság maci laci

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr891504466

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Drakeamarth 2009.11.06. 18:13:43

Minden bizonnyal fantasztikusan jó lesz...

a8zoli 2009.11.06. 22:32:37

de minek a zsüsztin timberfucker ???
nem értem mért kell ilyen celeb szvissekkel felpumpálni filemket.
az alvin és a múkosokat nem láttam és nem is akarom. max ha egy full GDI filmet csinálnának az alap karakterekkel és egy jó sztori annak van értelme nem mindenféle élőszereplős keveréssel összemosni. így csak kölök korom emlékeit rombolják semmi más :D

freakin' · http://azutolsoakciohos.blog.hu 2009.11.07. 10:40:01

Valakinek csak meg kell szólaltatnia szegény CGI Maci Lacit meg Bubut. Az, hogy ez épp Justin Timberlake, hát istenem, úgy sem fogod látni a filmben :)
Amúgy az ilyen hibrid filmek szerintem eleve halott ötletek, de újra és újra rám cáfolnak a bevételek, sajnos.
süti beállítások módosítása