Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Big Tits

2009.11.07. 23:02 Gibson 6 komment

Csajok, szilikon, ez lesz a Paradicsom!

Az elmúlt években divatba jöttek a zombis vígjátékok. Újabb és újabb produkciók készülnek ebben a témában. Van amelyik jobban sikerül és van amelyik nem. Ajánlott néznivaló a műfajon belül a Haláli hullák hajnala és a Náci zombik. Mindkettő remek szórakozás a maga módján. Ez a film viszont csak szimpla pénzkidobás volt a készítők részéről. Vannak jó pillanatai, de akkor is kevés.

Egész jól indul a film. Egy nagy fricskával kezdik az amerikai politikáról, amerikai háborús szokásokról. Bush kap rendesen a pofájának. Plusz az elején bemutatásra kerül egy katonai csoport, melyet megpróbáltak keménynek bemutatni, de inkább tűnt híg fosnak, mint egy igazi kommandós osztagnak. Amikor akció közben egyszercsak elhangzik a "vigyázz" kijelentés és mindenki sorba vágja magát, az valami nagyon szánalmas.

Miután kedvükre fikázzák az amcsi politikát a készítők, felvázolják a történetet és 1-2 jobb és rosszabb akciót is bemutatnak. Hullanak a hüvelyek, hullanak a zombik. Egész tűrhető amit látunk, leköti a figyelmünk. Aztán áttérünk a film fő helyszínéhez, egy sztriptízbárhoz. Itt 1 órán keresztül nem láthatunk mást, csak táncokat óriási keblekkel párosítva. Ez persze nem is hangzik rosszul, de azt hozzá kell tennem, hogy egy idő után ezek a rúdtáncosok zombivá lesznek és egy rothadó mellű lányka nem éppen a legszebb látvány.

Nah de ha már nem néznek ki jól a csajok, legalább lenne humoros vagy ijesztő a film. Végtére is, egy horror-vígjátékról van szó. Az a gond, hogy itt egyikről sincs szó. Ijesztőnek egyáltalán nem ijesztő, inkább csak gusztustalan. Humor az mondjuk akad a filmben. Ezeket leginkább a kis mexikói takarító és a bár vezetője körül láthatjuk, hallhatjuk. Igaz, a lányok öltözőjében is elhangzik 1-2 eltalált párbeszéd.

A bár vezetőjének a karakterét pedig nem más formázza meg, mint a horror-ikon, Robert Englund. Remekül játszik az öreg. Kicsit ha odafigyelt volna, hogy mikben szerepel, szebb karriert is befuthatott volna. Persze így is örökké megjegyzik a nevét a rémálom filmek miatt. Egy másik fontosabb szerepre, a "fő-zombi-kurva" szerepére, a pornós Jenna Jameson-t kérték fel. Nem sokat színészkedett, de annál többet vetkőzött.Vagyis pont azt hozta amit vártam tőle. Ez elmondható a többi lányról is.

Szóval egy átlagos tucatszemétről van szó, de ha nincs jobb dolgod, szereted a zombis filmeket vagy esetleg nekrofil vagy, akkor nézd meg nyugodtan. 50%

IMDb
Filmkatalógus
Trailer

Címkék: kritika iromány 50 % zombi sztriptíz

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr961508183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

duckit · http://gonduzo.blog.hu/ 2009.11.08. 00:33:19

Asszem JJ ismerem már más munkásságából és ez a film nem annyira keltette fel az érdeklődésemet, hogy esetleg miatta megnézzem.
Talán a Leszbi vámpír gyilkosokat egyszer, ha más nincs.

Brekicc 2009.11.08. 05:21:52

Én is megnéztem a filmet. Valóban a Náci Zombik szintje alatt is van még. Na hát ez már ottvan. Annyira semmitmondó & xar az egésznek a vége, hogy csak azért nézed végig hogy végre kikapcsolhasd a dvd lejátszót, hogy ne a kerregésére ébredj fel.

Sajnos még a cicik sem tudták felhúzni a dolgot és tényleg a készítők elmentek gusztustalan trancsírozásba, aminek nem volt semmi értelme. Persze azért jó kis poén volt az elején hogy Bush-t már 4* választották meg az usában.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.11.08. 13:09:20

Szerintem nézhetetlen kategória:) A Leszbikus vámpírok gyilkosai elég jó film, kellemes meglepetés volt.

Elanor_ 2009.11.08. 18:45:16

fú, hol találsz te ilyeneket? :D
kár, h ilyen csúnyák benne a csajok, így inkább meg se nézem :)

Gibson · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.11.08. 23:20:17

@Elanor_: Jó mélyre kell túrni a szemétbe.. :)

Brekicc 2009.11.09. 03:04:26

Az összes ismertebb hazai Torrent site-on megtalálhatod ezeket a moslékokat! :) Ha büntetni akarod a haverjaidat, akkor egy ilyet tolj el nekik!
süti beállítások módosítása