Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Predators fejlemények

2009.11.08. 13:50 koimbra 2 komment

Az avpuniverzumnak köszönhetően ismét némi plussz információval gazdagodhattok a Predators film kapcsán. Véget ért Hawaii szigetén a forgatás,  a stáb ezek után stúdióba vonult és ott folytatják a felvételeket.

- A Predators stábja összesen 22 napot töltött Hawaii-on, ezalatt kb. 15-16 millió dollárt éltek fel a produkció 40 milliós összbüdzséjéből. Az utolsó forgatási nap október 31-e volt. A teljes forgatási időtartamot egyébként 53 napra becsülték, tehát még pont 1 hónapot fognak a texasi stúdióban dolgozni.
- Magát a Ragadozót fizikailag nem “alkalmazták” a 22 nap alatt. Amelyik jelenetben látható lesz, abba utólag dolgozzák bele, természetesen CGI formájában.
- A Ragadozókat alakító színészek teljesen átlagos testmagasságúak voltak, ami azt jelenti, hogy valószínűleg forgatási trükkökkel oldották meg a magasságbeli különbségeket. Ezek a “hétköznapi” emberek azonban sportos testalkatúak voltak, szóval inkább karcsú Ragadozókra kell számítani, semmint az AvP jól megtermett testes vadászaira.

No és lássuk melyik szereplő milyen fegyverrel fog nyomulni a Predatorok ellen, a képek csak illusztrációk.

Royce (Adrien Brody): AA-12 shotgun és egy machete

Cuchillo (Danny Trejo): MP5-K

Nikolai (Oleg Taktarov): GSh-G-7.62 minigun

Hanzo (Louis Ozawa Changchien): Beretta 92FS

Mombasa (Mahershalalhashbaz Ali): AK-47

Címkék: miújság predators

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr511509006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brekicc 2009.11.09. 02:55:29

Tetszenek a fegyverek, de elég furcsa hogy ilyen low budgethez, 2 ismertebb név is hozzájött. Lehet hogy jó lesz? :)

Rolee83 2009.11.09. 06:39:46

Még több ilyen cikket! Örülök minden apró hírmorzsának a film-el kapcsolatban, nagyon várom! Remélem azért nem lesz tele CGI Ragadozókkal!
süti beállítások módosítása