Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Egy promókép az új Hellraiserhez

2009.11.13. 15:18 koimbra 3 komment

1987-ben forgatta Clive Barker saját regénye alapján a Hellraisert, ezt még hét folytatás követte. A Dimension Film úgy döntött, hogy ennyi elég volt, itt az idő újraindítani ezt a franchise-t is.Már rendezőt is sikerült felhajtani hozzá, Pascal Laugier (Martyrs) dirigálhatja a filmet 3D-ben.

A történet szerintem egy hűtlen feleség ki akarja szabadítani szeretőjét a pokolból, de fel kell áldozni néhány embert, hogy újra testet tudjon ölteni. Elviekben 2011-ben láthatjuk majd a filmet.

Címkék: remake képben hellraiser

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr711522669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

duckit · http://gonduzo.blog.hu/ 2009.11.13. 16:05:07

A Martyrs nem volt semmi! Egy-két jelenet örökre bennem maradt!
Az első Hellraiser is klassz volt! A Korbácsot kéne már valamelyik fanatikus rendezőnek elkészítenie!

a8zoli 2009.11.13. 21:18:08

há gyünnek a cenobiták :D nekem csak 3 van meg de az elsőt ha jó technikával "újraalkotják" és nem nagyon módosítanak a storyn akkor jó is lehet.

Sance · http://freakcinema.blog.hu/ 2009.11.14. 12:11:08

Anno szépen sorjában végignéztem az összes Hellraier filmet, és a végére sajnos már bitang gyenge lett, az első 2 viszont teljesen fasza még mai szemmel is. Aki még nem látta, feltétlenül nézze meg!

A remake-re Laugier meg tökéletes választás. Pont most volt nálam terítéken a Martyrs, és akáhányszor nézem meg, mindig a hatása alá kerülök, bitang erős film!
süti beállítások módosítása