Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Salt poszter

2009.11.16. 22:09 koimbra 3 komment

Philip Noyce rendezte a Salt akció-kémfilmet, melyben Angelina Jolie játssza a főbb szerepet. Jolie alakítja Evelyn Salt CIA ügynöknőt, akire ráfogják, hogy orosz kém, aki meg akarja ölni az Elnököt. Az ügynöknő azonban saját erejéből akarja bizonyítani ártatlanságát, ezért lelép és maga is nyomozásba kezd, ám ez nem olyan egyszerű, mivel volt kollégái is ott loholnak a sarkában. Az előzetes erre látható, amiben talál kicsit vicces lehet az, hogy egy egyszerű hajfestés után úgy gondolja, hogy nem fognak ráismerni. A szerepet egyébként eredetileg Tom Cruise játszotta volna, de kilépett a produkcióból.

Címkék: poszter salt

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr81530546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

töklámpa 2009.11.17. 15:56:44

Jól értem? Eredetileg Tom Cruise játszotta volna Evelyn Salt CIA ügynöknőt?

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.11.17. 16:05:33

@töklámpa: A főszereplő neve eredetileg Edwin Salt volt, mikor Cruise kiszállt és bejött a képbe Jolie megváltoztatták a karakter nevét Evelynre.

Spawn85 2009.11.17. 23:00:30

@koimbra: Na, ezt nem is tudtam. Bevallom őszintén kicsit nekem is furcsa volt, hogy Tom Cruise helyett Angelina Jolie ugrott be. :D
süti beállítások módosítása