Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Tim Allen rendez

2009.11.19. 12:33 koimbra 2 komment

Tim Allennek régen voltak jó filmjei is, mostanában nem nagyon képes megnevettetni az embereket, a Szupersuli vagy az Összekutyulva közel nézhetetlen alkotások, a Faterok motoron még jó volt, ám ott még néhány veterán színész is közreműködött.

A színész elérkezettnek látta az időt arra, hogy megrendezzen egy filmet (hátha jobb lesz, mint az eddigiek), a Crazy on the Outside vígjátékra Sigourney Weaver, Ray Liotta, Jeanne Tripplehorn, Kelsey Grammer, Julie Bowen és J.K. Simmons szerződött le, Allen a főszerepet magára osztotta. Január 8-án érkezik a film a mozikba.

Allen egy feltételesen szabadlábra helyezett rabot játszik és a nővérénél száll meg, de rá kell jönnie, hogy a sitten jobb volt, mint testvérénél.

Címkék: poszter crazy on the outside

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr781536519

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tipca 2009.11.19. 13:35:47

Tim Allentől jó filmet (bár nem tudom, azt ő rendezte-e, mindenesetre ő volt a főszereplő) utoljára a Galaktitkos küldetést láttam. Azt viszont végigröhögtem. :D

Llew 2009.11.19. 14:01:15

@Tipca: az óriási volt, de csak ha ismered legalább alap szinten a ST-et.

Itt viszont elég jónak tűnik a gárda, úgy értem Allenen kívül vannak színészek is a stábban
süti beállítások módosítása