Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Farkasemberről

2009.11.20. 21:50 koimbra Szólj hozzá!

A poszterek és az előzetesek után most egy olyan videót láthattok, amely a Farkasember remake elkészülését mutatja be. Az elején szó esik a régi, klasszikus horrofilmekről, majd a készítők is szóhoz jutnak. Benicio Del Toro szerintem nem mondja túl meggyőzően, hogy ez egy nagy klassz, klasszikus szörnyes cucc lesz. Legalább Emily Blunt mosolyog és láthatunk néhány eddig nem mutatott jelenetet a filmből.

Az Universal két veterán vágót kért fel, Mark Goldblatt és Walter Murch jelenleg próbálják szépen összetenni a filmet. Goldblatt korábban olyan filmeknél volt vágó, mint az Armageddon vagy Peal Harbor, Murch pedig az Apokalipszis most, Az angol beteg és a Hideghegy filmeknél munkálkodott.

Címkék: the wolf man

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr721540782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása