Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hoffman mégsem játssza el Stiller apját

2009.11.20. 11:33 koimbra 1 komment

Az Entertainment Weekly úgy tudja, hogy Dustin Hoffman mégsem fog visszatérni az Apádra ütök harmadik részébe. Hoffman azt mondta, hogy csak egy cameo szerepet szántak neki az készítők, a színész pedig nem volt túl boldog, hogy csak egy kis ideig lesz látható a Little Fockers-ben. Részben ezért nem vállalja a produkcióban való szereplést, illetve Hoffman azt is elárulta, hogy a forgatás ideje alatt nem ér rá, mivel más teendői vannak.

Hoffman Ben Stiller apját alakította a második részben, azt, hogy miért nem ér rá nem tudni, hiszen nincs más olyan film, amiben szerepet vállalt volna, illetve a Kung Fu Panda második felvonásához adja a hangját, de hát azt is 2011-ben mutatják be.

Barbara Streisand mindenesetre játszani fog a Little Fockersben, a forgatás már zajlik, Robert De Niro, Ben Stiller, Owen Wilson, Teri Polo ismét jelen lesznek, Jessica Alba, Laura Dern és Harvey Keitel egészíti ki a szereplőgárdát.

Címkék: franchise miújság little fockers

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr711539094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Francis W. Scott 2009.11.20. 12:58:09

Hoffman brillírozott a második részben, sajnálom, hogy ebből kimarad. Harvey Keitel viszont igazi ajándék lesz! :)
süti beállítások módosítása