Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jövőre indulhat a Dawn of War forgatása

2009.11.20. 11:19 koimbra 4 komment

Jó másfél évvel ezelőtt esett szó először a War of Gods filmről, majd jó ideig semmit nem lehetett róla hallani, aztán év elején a rendező, Tarsem Singh (A sejt, Zuhanás) mondott pár szót a projekttel kapcsolatban, aztán ismét néma csend volt a produkció körül.

Ma új információt tudhattunk meg a filmről, először is a cím körül történt némi változás, most már nem War of Gods, hanem Dawn of War néven kell hívni a filmet és márciusban indulhat a forgatás Montrealban. A történet az ősi Görögországban játszódik, a középpontban pedig Théseus (Henry Cavill) áll, aki csapatával szembeszáll a gonosszal. Hatalmas ütközeteket láthatunk majd, ahol az emberek az istenek segítségével csapnak össze a barbárokkal, akiket viszont a titánok támogatnak. 2011-ben mutatják be a produkciót.

A 300 producerei Mark Canton és Gianna Nunnari felügyelik majd a munkálatok menetét, Charley és Vlas Parlapanides írták a forgatókönyvet. Sing Caravaggio és a Harcosok klubja keverékeként képzeli el a filmet, elmondása szerint a reneszánsz festészeti stílusában egy igazi kőkemény akciófilmet tesz le az asztalra.

Címkék: miújság dawn of war

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr441539062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doktor.dikhed 2009.11.20. 11:30:59

Meglepne, ha a végleges cím is Dawn of War lenne, ugyanis ez egy számítógépes játéksorozat címe is, ami önmagában is igen ismert, ráadásul a Warhammer 40.000 világához kapcsolódik, így igen félrevezető lenne.

duckit · http://gonduzo.blog.hu/ 2009.11.20. 11:34:42

Na ez a film nem lesz semmi! Tarsem a rendezője + a 300 producerei! Kicsit sem lesz vizuális orgia. (A zuhanás nagyon tetszett)

Gandalf Garaboncias 2009.11.20. 13:15:31

Nohát, hogy megindult a görög mitológiás akciófilm-dömping...

gothmog 2009.11.21. 14:23:46

@doktor.dikhed: Na igen, a Games Workshop hajlamos az ilyesmit túlreagálni, lásd a pengeváltásokat köztük és Ian Watson között. Lehet, hogy ezzel is gondjaik lesznek.
süti beállítások módosítása