Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hivatalos kép a Jonah Hexből

2009.11.25. 20:41 koimbra 4 komment

A Jonah Hex első hivatalkos képe hasonlít inkább egy ruhapróbára vagy egy sminktesztre, nem? Josh Brolin lesz a képregényfilm sebhelyesarcú főhőse, akinek John Malkovich figuráját kell megakadályoznia abban, hogy eltörölje a Föld színéről Washingtont. Korábban úgy volt, hogy zombihadsereg segítségével venné át a hatalmat.  Megan Fox játssza a főhős szerelmét.

A forgatókönyvet Mark Neveldine és Brian Taylor, a Crank alkotói írták, egy ideig úgy volt, hogy ők rendezik a filmet, ám végül kreatív nézetkülönbségekre hivatkozva átpasszolták a feladatot másnak. Így a produkciót Jimmy Hayward dirigálta, aki a Pixarnál dolgozott korábban animátorként. A forgatásról jött már korábban néhány kép, itt Brolin látható, itt pedig Fox.

A képregényről a wikipedián tudsz többet megtudni.

 

Címkék: képben jonah hex

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr981552498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

asz0089 2009.11.25. 20:48:35

Imádom Josh Brolint.
Milk, Nem Vénnek Való Vidék, W., Amerikai Gengszter, Terrorbolgyó. Csak az utóbbi pár filmje amit láttam és amelyben szenzációs volt.
Emiatt sem aggódom.

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2009.11.25. 21:40:52

annak, hogy Neveldine-ek nem rendezik, szomoru vagyok, de meg remenykedek :(

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2009.11.25. 22:45:22

@koimbra: hat hogy egy pixaros animator nem cseszi el a rendezest, mert a neveldine paros kurva stilusosan kihozta volna, kellokeppen elszaltan, es viccesen kikacsintosan, de ha a forgatokonyvtol nem ter majd el a tag, akkor szerintem kiraly lesz
süti beállítások módosítása