Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Két kép a Losersből

2009.11.25. 22:11 koimbra 1 komment

A Warner stúdió közzétett két képet a The Losers képregényfilmből. Egy csapat kommandósról szól a film, akiket megbízójuk átveri egy küldetés során, a tagok azonban később újra összegyűlnek és bosszút állnak a megbízón, aki történetesen a CIA-nál dolgozik.

Az első The Losers képregény a második világháborúban játszódott, aztán később kijöttek egy felújított verzióval, ami már a jelenbe helyezte a cselekményt. A forgatókönyvet Peter Berg és James Vanderbilt írta, amit később Sylvain White átírt, mikor kiderült, hogy ő rendezheti az akciót. White korábban az Örökké tudom, mit tettél tavaly nyáron és a  Lökd a ritmust! dirigálta.

A főbb szerepekben Jeffrey Dean Morgan, Zoe Saldana, Chris Evans, Idris Elba, Columbus Short, Holt McCallany, Oscar Jaenada, Jason Patric, és Peter Macdissi látható.

Címkék: képben the losers

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr321552741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása