Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Greengrass berágott a stúdióra

2009.11.30. 21:28 koimbra 2 komment

Nagy siker volt a Bourne trilógia, szóval szóba is jött a negyedik rész, amelyet mindenki akart, a stúdió, Matt Damon és az utolsó két felvonást rendező, Paul Greengrass is.

Az első forgatókönyvet George Nolfi írta, ami nem tetszett a stúdiónak, így Greengrass háta mögött felkérték Josh Zemuter, hogy írjon ő is egyet. Greengrassnak pedig egyáltalán nem tetszett a dolog, hogy az Universal a tudta nélkül új forgatókönyvet irat, szóval vette a kalapját és otthagyta a produkciót.

Vajon döntése milyen irányban fogja befolyásolni a dolgok menetét? Előfordulhat, hogy ezért Matt Damon is azt mondja, hogy nem akar benne lenni a negyedik részben? Végülis eléggé elfoglalt színész, nem maradna munka nélkül.

Címkék: miújság bourne 4

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr391564968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

FayeFaye 2009.12.01. 13:19:05

Erdekes, Matt Damon mikozben a harmadikat promotalta mindenre eskudott, hogy biztos nem lesz negyedik resz, mert mar mindent lezartak, ha megis lenne, annak Bourne Feleslegesseg lenne a cime es o tuti nem lenne benne.

Spawn85 2009.12.01. 16:47:51

@FayeFaye: Erre szokták mondani, hogy "mindig van az a pénz...".

Anno Mel Gibson is égre-földre esküdött, hogy nem lesz Halálos Fegyver 4. Aztán mégis lett...
süti beállítások módosítása