Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Affleck városa

2009.12.04. 11:22 koimbra 2 komment

Chuck Hogan regényének, a Prince of Thieves filmváltozatát Ben Affleck rendezi és az egyik főszerepet is eljátssza. Az alkotás címe The Town lesz, a forgatókönyvet Peter Craig és Hogan írta, aztán Affleck átírta a művüket, mikor belépett a képbe.

Doug MacRay (Affleck) régóta űzi a szakmát, konkrétan rablással foglalkozik, egyszer viszont beleszeret általa kirámolt bank női vezetőjébe és szeretne is vele összejönni, de úgy elég nehéz, ha az FBI szorgosan nyomoz utána. E mellett pedig még egy másik, nagyobb melót is össze kell hoznia. Blake Lively, Jon Hamm, Chris Cooper, Jeremy Renner láthatóak a mellékszerepekben. Hamm FBI ügynök lesz, Hall pedig a bank igazgatóját játssza.

Szeptember 10-én érkezik a mozikba (Amerikában) a film, Affleck utolsó rendezése, a Hideg nyomon eléggé tetszett, szóval reménykedhetünk, hogy nem okoz csalódást most sem.


Címkék: képben the town

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr11573293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spawn85 2009.12.04. 13:29:08

A "Hideg nyomon" nekem is tetszett. Szóval én is bizakodó vagyok...

Elanor_ 2009.12.04. 17:45:59

@Spawn85: egyetértek, az egy szívfájdítóan tökéletes film volt.
süti beállítások módosítása