Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Reynolds szerint Tarantino lenne a megfelelelő rendező a Deadpool mozihoz

2009.12.08. 10:09 koimbra 6 komment

Az már biztos, hogy Ryan Reynolds lesz a főszereplője a Deadpool mozinak, a producereknek nem probléma, hogy a színész a konkurens képregénykiadó egyik hősét, a Zöld Lámpást is el fogja játszani. Reynolds azt mondta, hogy a Deadpool filmet Quentin Tarantinonak vagy valami hozzá hasonló rendezőnek kell ledirigálni. Csak hát ezzel két baj is van, hogy Tarantino eddig a saját forgatókönyve alapján dolgozott és hogy a film készítőinek már van egy listája a szóba jöhető rendezőkről.  Tarantinonak egyébként felajánlották a Zöld Lámpás film rendezését is, de elutasította, ha mégis ő készíthetné el a Deadpoolt, akkor biztos, hogy a főhős előadna pár vicces monológot.

A Fox a forgatókönyv megírására leszerződtette Rhett Reeset and Paul Wernicket, nekik a Zombielandet köszönhetjük. Remélhetőleg jobb munkát végeznek, mint David Benioff a Wolverine-nel.

Címkék: miújság deadpool

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr241582607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

asz0089 2009.12.08. 10:42:22

Hááááááááááát... Aligha lesz ebből bármi is...

freakin' · http://azutolsoakciohos.blog.hu 2009.12.08. 11:33:30

Reynolds számításaiban csak az a baj, hogy Tarantino nemrég nyilatkozta a Green Lantern kapcsán, hogy biztos, hogy nem fog létező képregényhősről filmet készíteni, mert ő író, mi másra használná az agyát, ha nem írásra és ha valaha szuperhősös filmet csinálna, akkor is saját maga találná ki a karaktereit. :)

mrscottpilgrim · http://twitter.com/mrscottpilgrim 2009.12.08. 15:19:36

"Remélhetőleg jobb munkát végeznek, mint David Benioff a Wolverine-nel."
elfelejtetted azt, hogy o megirta a forgatokonyvet, csak a foxnak nem tetszett, es atiratta tobb ponton is, szoval lehet jot irt o, csak a fox szokas szerint elkurta (meg a forgatasba is belepofaztak)

Spawn85 2009.12.08. 16:13:02

Mivel a stúdió valószínű PG-13-at akar majd ebből is, így sajna Tarantino kiesik...

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.12.08. 17:14:09

@madcows: Azt tudom, hogy a rendező és a stúdió csatározott kicsit, de nem hiszem, hogy a stúdió ötlete volt, hogy varrják már be Deadpool száját.:)

Shyllard 2009.12.08. 19:31:30

Noigen, ha Tarantino rendezni fog valaha is szuperhősfilmet, annak a karaktereit maga fogja kitalálni. Merthogy nincs sztem egy olyan beteg hős sem, aki megfelelne neki :) Még Lobo sem :)
süti beállítások módosítása