Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Utóforgatásra küldték a Jonah Hex képregényfilmet

2009.12.10. 11:39 koimbra 2 komment

Utóforgatásra küldték a Jonah Hex képregényfilmet. Az alkotást Jimmy Hayward, a Horton rendezője dirigálta, a stúdió viszont nem volt túlságosan elégedett az eredménnyel, ezért döntöttek az utóforgatás mellett, Hayward mellé viszont odarendelték Francis Lawrence-t (Legenda vagyok, Constatine) konzulensnek, ami szerintem annyit tesz, hogy Hayward a kispadról nézelődhet tovább.

A film története az Amerikai polgárháborús időkben játszódik, a főhőst Josh Brolin alakítja, ellenfelét John Malkovich játssza, aki az USA elnökét tenné hidegre. Mark Neveldine és Brian Taylor (a Crank alkotópárosa) rendezhette volna eredetileg a produkciót, ám kreatív nézetkülönbségek miatt kiszálltak a rendezői szék(ek)ből.

Címkék: jonah hex miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr101587896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spawn85 2009.12.10. 13:11:58

Az sosem jó jel, ha már a stúdió ilyen módon beleszól a filmbe. Láthattuk mi lett mondjuk a "Babylon A.D."-ből...
De a "Wolverine" filmnél is volt hasonló, ott asszem Richard Donner-t küldte a stúdió "konzulens"-nek Gavin Hood mellé...

Elanor_ 2009.12.12. 14:18:53

ez lenne az a pont, amikor elsüllyednék szégyenemben. :)
nagyon szerettem ezt: www.imdb.com/title/tt0268995/
ebben a végén, ha jól emlékszem, akkor szembeszáll a producerekkel.
süti beállítások módosítása