Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Downey Jr, Galifianakis és egy eb

2009.12.14. 22:19 koimbra 1 komment

Todd Philips jelenleg a Due Date road-movie vígjátékot forgatja, a két főszereplő Robert Downey Jr. és Zach Galifianakis. Downey Jr. egy jövendőbeli apukát alakít, aki versenyt fut az idővel, ugyanis mindenképpen szeretne odaérni fia születésére. Galifianakis lesz társa az utazásban. Michelle Monaghan alakítja a feleséget, Alan Arkin, Jamie Foxx és Juliette Lewis is feltűnik még a produkcióban. Phillips úgy jellemezte a filmet, hogy egy igazi haver vígjáték, amelyben nincsenek haverok. Egy képet nézhettek meg a filmből, remélhetőleg hamarosan érkezik a trailer is.

Címkék: képben due date

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr781598580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2009.12.14. 23:09:28

Olyan érzésem van hogy ez durrantani fog! Zack önagában vicces.de Downey ha hozza a Kiss.kiss,bang bang-es humorát akkor garantált a siker! Road-movie meg különösen jó ötlet,hiszen bármivel és bárkivel találkozhatnak útjuk során:D Nagyon várós!
süti beállítások módosítása