Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Maguire lehet Bilbo

2009.12.14. 22:04 koimbra 7 komment

Update: a hírt megcáfolták

Tobey Maguire jelenleg a Brothers drámát promotálja, egy beszélgetés alkalmával pedig feltették a színésznek a kérdést, hogy melyik rendező irányítása alatt játszana legközelebb. Maguire erre azt felete: Guillermo del Toro-val, a közeli jövőben úgy néz ki dolgozni is fogunk együtt.

Gyorsan utánajártak tehát annak, hogy igazat beszél-e a színész, és úgy néz ki Maguire az esélyes Bilbo karakterének a megformálására. Maguire még nem szerződött le, egyelőre csak az egyeztetés folyik, de a színész a legesélyesebb arra, hogy eljátssza Bilbot.

A Pókember forgatása jövő év elején kezdődik, a Hobbit munkálatai pedig leghamarabb csak nyáron fognak indulni,  a Hálószövő új kalandjának a felvételeivel addig úgyis végeznek.

Címkék: hobbit miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr381598530

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kadaj01 2009.12.14. 22:31:25

Hát, nem is tudom.

Drakeamarth 2009.12.14. 23:53:06

Nem tartom rossz színésznek, bár a Pókember filmekben egy idő után már unalmas volt a sírós ábrázata... Végülis hasonlít Elijah Woodra, szóval miért ne.

Rorschach · http://lowfast.blog.hu 2009.12.15. 02:39:02

Látszott, hogy a sok filmszerepből lett pénze gyorskajcira, mert azon röhögtem hogy a pókember 3-adik részére már úgy ki volt hízva a feje, hogy mint egy régi némafilmben a telihold, úgy nézett ki.

Andrews 2009.12.15. 09:04:41

Szerencsére úgy látszik kamu a hír. Nekem sose jöttek be Maquire színészi képességei a Pókember filmekben meg én is sírtam, csak e képességek hiánya láttán.

A big Bilbo rumor has surfaced, via LatinoRevew.com, that Spider-man star Tobey Maguire may be in talks to be the star of the upcoming ‘Hobbit’ Films. Just a gentle reminder, before jumping over to read the whole story, nothing is confirmed. This will definitely make for some interesting discussions in the coming weeks. Share your thoughts with fellow Ringers in our forum. [Full Story]

UPDATE

Our sources indicate this rumor is NOT valid, again, this is NOT true according to our sources.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2009.12.15. 09:55:04

@Andrews: Minden oldal azt írja, hogy our sources, lassan már nem is tudom, hogy melyiknek lehet hinni. :)
A Pókember trilógia élvezhetetlen volt, nem Sam Raimire kellett volna bízni, a WoW-ot is el fogja cseszni.
Egyébként pedig del Toro keze alatt tuti frankón játszott volna.

Gandalf Garaboncias 2009.12.15. 13:14:31

Én szívesebben látnék egy olyan színészt a fiatal Bilbó szerepében, aki jobban hasonlít Sir Ian Holmra, az idős Bilbóra A Gyűrűk Urából (hiába, no, az öreg egyszerűen zseniális volt abban a szerepben, és méltó utódot szeretnék).
süti beállítások módosítása